ضرورت انتخاب وکیل برای پرونده های حقوقی و کیفری
منتشر شده · بروزرسانی شده

فهرست مطالب
Toggleموضوع مقاله: ضرورت انتخاب وکیل برای پرونده های حقوقی و کیفری
دعاوی حقوقی و انواع آن؟!
دعاوی حقوقی بسته به موضوع مورد اختلافی که قرار است به داوری محکمه قرار گیرد می تواند به دعای حقوقی ، دعاوی یا به زبان بهتر شکایت کیفری و دعاوی خانواده تقسیم گردد .
با ذکر این نکته که دعاوی اداری بعنوان اختلافات میان مراجع دولتی و اشخاص از موضوع بحث خارج چرا که رسیدگی به آن در مراجع خاص خود مطرح و رسیدگی می شوند حال آنکه دعاوی و پرونده های پیش گفته الزاما در دادگاه می بایست مطرح گردند.
بر همین اساس موضوع بحث ما نیز عمده پرونده های مورد بحث در محاکم عمومی حقوقی و کیفری است.
انواع دعاوی
باید دقت نمود که دعاوی بطور اعم به دو نوع حقوقی و کیفری تقسیم می گردد و دعاوی حقوقی بسته به موضوع می تواند از جهات مختلف مورد تقسیم واقع گردد.
بعنوان مثال دعاوی به دعاوی اموال منقول و دعاوی اموال غیر منقول. و از طرفی نیز به دعاوی مالی و غیر مالی و یا دعاوی عینی و دینی و برخی جهات دیگر قابل تقسیم به موارد متعدد است،
ضرورت و دلایل انتخاب وکیل
وکیل دادگستری نقش اساسی و کلدی در طرح دعوی مناسب و صحیح دارد. نکته که باید به آن دقت شود مراحل طرح و شکل گیری دعوا تا ختم رسیدگی و اجرای آن است که هر کدام به نحوی از قواعد خاص و مختصری می بایست پیروی کنند بعنوان مثال اگرچه اکثرا با مفهوم دادخواست آشنا می باشند اما بر خلاف تصور افراد طرح دعوای حقوقی نیازمند رعایت نکات خیلی مهم و حساسیت به عنوان مثال تصور کنید که به موجب قراردادی در سال ۱۳۵۶ ملک خود را به اجاره به شخصی داده اید و در این رابطه با نامبرده دچار اختلاف شده و در صدد طرح دعوی مناسب حقوقی علیه آن شخص می باشید و در این لحظه تصمیم به طرح دعوی علیه او را دارید .
نقش وکیل در تنظیم درست دادخواست
برای طرح هر دعوایی باید شرایط قانونی ان رعایت شود مثلا در دادخواست می بایست خواسته خود را تعیین نمایید که در اینجا طرح دعوا لاجرم نیازمند آگاهی از دانش حقوقی است زیرا در فرض مثال قبلی شما نیازمند بررسی سال تنظیم قرارداد می باشید و نیازمند بررسی موضوع حق سرقفلی در ملک بوده از طرفی شما نمی توانید بدون قائل شدن تفاوتی بین تخلیه و خلع ید در صدد گرفتن حکم علیه نامبرده باشید زیرا عدم توجه در هریک از این موارد می تواند موجب رد دعوا از طرف دادگاه و نهایت خسارت سنگین برای شما گردد .
کاهش هزینه های دادرسی از طرق جلوگیری از دادخواست اشتباه
یکی از مهمترین نقش وکیل جلوگیری از پرداخت هزینه های اضافی برای یک پرونده است. باها مشاده شده که شخصی دادخواستی را با پرداخت هزینه هنگف به دادگاه ارسال اما متعاقبا به دلیل ایرادات در دادخواست دعوی با رد مواجهه و ناچار به طرح مجدد دعوا خواهد بود .
بنابرانین وکیل از هزینه دادرسی که می بایست مجددا پرداخت کنید گرفته تا خسارت های جبران ناپذیری مانند محکومیت همیشگی در پرونده جلوگیری می کند.
توجه به اعتبار امر مختوم و نقش وکیل در این مساله
قریب به بشتر دعاوی دارای اعتبار امر مختوم هستند و در اکثر موارد وقتی دعوایی در محاکم مطرح ومنتهی به حکم می شوند ، آن حکم برای همیشه نسبت به طرفین آن دعوا و قائم مقام آنها لازم اجرا و قطعی است.
افراد دیگر نمی توانند مجددا همان موضوع را در دادگاه طرح و تقاضای رسیدگی کنند. زیرا دادگاه در همان جلسه اول قرار عدم استماع را صادر وپرونده مخومه خواهد کرد.
بنابراین باید دقت گردد که به ساده ترین شیوه ممکن اولین قدم شما می تواند آخرین قدم شما در دادگاه باشد زیرا صدور حکم محکومیت یعنی پایان یک اختلاف و چه بسا این حکم تمامی اعتبار و هست و نیست شما را بر باد دهد .
لذا در چنین شرایطی انتظار می رود که با تصمیمات عقلانی به اخذ نتیجه بهتر کمک کنید. شما نیازمند این هستید که از مشورت اهل فن بهره ببرید .
نقش وکیل در حفظ سرمایه موکل
بر کسی پوشیده نیست که از اصلیترین دلیل کسب ثروت و مال در افراد سرمایه دار ، آگاهی بر فواید این افراد در مشورت با افراد اهل فن در موضوع مربوط است.
هیچ کسی از شما انتظار ندارد مکه شما از همه علوم آگاه باشید اما انتظار کاملا بر حقیست که شما از مشاورت و همیاری اهل فن بهره من ببرید.
وکلای دادگستری به واقع چراغ و روشنایی شما در پرونده های مطروحه در محاکم هستند زیرا از تجربه لازم برخوردارند، با محیط دادگاه آشنایی دارند، در موضوع شما صاحب تجربه و سابقه هستند ، نقاط تاریک هر اختلاف را می دانند، بر نحوه تنظیم دادخواست و طرح دعوی و شکایت آشنایی داشته و بر موارد ایراد شکلی یک دادخواست کاملا واقف هستند، با نحوه دفاع در دادگاه آشنایی دارند و می دانند که کدام سخن را در کجا و چه وقت بیان کنند و بطور کلی می توانند بهترین ومطلوبترین دفاع را برای پرونده مطروحه ارائه دهند.
وکلای برجسته در شهر رشت
در همین راستا شهر رشت از وکلای خوب و با تجربه ای برخوردار است که می توانید بهترین نتیجه را برای شما رقم بزنند .
برای شناخت بهترین وکیل رشت و یا حتی بهترین وکیل گیلان باید دقت کرد که این مفاهیم امری اعتباری هستند و معیار دقیقی وجود ندارد زیرا معیار شناخت بهترین وکیل رشت و گیلان بسته به هر فرد متفاوت است .
گاهی از نظر یک فرد بهترین وکیل رشت ناشی از دقت ، نظم و تعهد به کار باشد و در نزد شخصی دیگر معیار بهترین وکیل رشت چه بهترین وکیل ملکی رشت یا بهترین وکیل ارث رشت و یا حتی بهترین وکیل خانواده و طلاق اساس بر پرونده و ارائه بهترین دفاع باشد.
بهر روی برای فهم و شناخت وکیل خوب رشت نیازمند در نظر گرفتن کلیه ملاک ها هستید.
وکیل خوب رشت وکیلی منضبط، با اخلاق، امانت دار، متعهد، مطلع به قانون، با سواد حقوقی لازم، دارای علم و تجربه در موضوع مورد ترافع ، و از همه معمار پشتکار و پیگیری در امر مورد تعهد است .
لازم است بدانید بهترین وکیل رشت وکیلی است که در رشت فعالیت داشته و دفتر مشخص معینی داشته باشد.
بهترین وکیل رشت از جهانی به گروهایی قابل تقسیم است : بهترین وکیل ملکی رشتبهترین وکلای رشت را با لیست 10 تایی بشناسید (سال 1403)، بهترین وکیل ارث رشت ، بهترین وکیل کیفری رشت، بهترین وکیل گیلان، بهترین وکیل خانواده رشت، بهترین وکیل طلاق رشت، بهترین وکیل چک و سفته رشت، بهترین وکیل قرارداد رشت، بهترین وکیل معاملات رشت، پ بهترین وکیل جرم و مجازات در رشت ، و ….
اما باید دقت کرد که همه این توصیف ها امری اعتباری و معیاری ذهنی پ برآمده از تشخیص و فهم موکل از وکیل مورد نظر است. و هر شخصی به اعم خود وکیل را می تواند خوب یا بد تلقی کند.
ولی آنچه مهم است این مطلب است که وکیل رشت صاحب پروانه وکالت از کانون وکلای دادگستری، دارای مدرک تحصیلی از دانشگاه معتبر، دارای نمره عالی در آزمون وکالت ، دارای تجربه کافی در محاکم ، و از همه مهمترین دارای تعامل با مراجعین وموکلین و غیره می باشد.